ابداع ساختار فلزی که در آب غرق نمی گردد

به گزارش مجله سرگرمی، محققان با الهام از عنکبوت های آبی و مورچه های آتشین نوعی ساختار فلزی ابداع نموده اند که در آب غرق نمی گردد.

ابداع ساختار فلزی که در آب غرق نمی گردد

به گزارش، محققان دانشگاه روچستر با الهام از عنکبوت آبی و مورچه های آتشین نوعی ساختار فلزی غیر قابل غرق شدن ساخته اند.

این ساختار به ساخت کشتی هایی که غرق نمی شوند و گجت های پوشیدنی یاری می نماید که حتی پس از سوراخ شدن همچنان شناور می مانند.

چونلی گائو محقق ارشد این پژوهش ابتدا از روش نوینی استفاده کرد که طی آن پالس های کوتاه طرح هایی در مقیاس نانو روی سطح فلز حک می کردند.

این طرح ها می توانند هوا را به دام بیندازند و سطح ماده را به شدت آب گریز می نمایند.

هرچند محققان با استفاده از لیزر روی آلومینیوم حکاکی کردند، اما آنها معتقدند می توان این روش را روی هر ماده یا فلزی به کار برد.

متاسفانه محققان متوجه شدند این ساختارهای فلزی پس از گذراندن مدتی طولانی زیر آب، ویژگی های آب گریز خود را از دست می دهند.

به همین دلیل آنها سعی کردند با الهام از طبیعت و عنکبوت های آبی و مورچه های آتشین این مشکل را رفع نمایند. این حشرات می توانند برای مدتی طولانی زیر آب بمانند و هوا را در یک منطقه معین به دام بیندازند.

عنکبوت های آبی هوا را در شبکه ای گنبد مانند ذخیره می نمایند. آنها هوا را زیر سطح پاها و شکم خود که آب گریز است، ذخیره می نمایند. مورچه های آتشین نیز با استفاده از روشی مشابه از خود محافظت می نمایند.

دانشمندان با الهام از این موجودات روی سطح فلزی دو صفحه آلومینیوم موازی حکاکی هایی انجام دادند. از آنجا که حکاکی ها در قسمت داخلی صفحه های فلزی صورت گرفته آنها فرسوده نمی شوند و ویژگی آب گریزی خود را از دست نمی دهند. فاصله بین این صفحات فلزی به دقت محاسبه شد تا ساختار همچنان شناور بماند.

منبع: مهر

dorezamin.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 58266

به "ابداع ساختار فلزی که در آب غرق نمی گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ابداع ساختار فلزی که در آب غرق نمی گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید