طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای

به گزارش مجله سرگرمی، در گزارش زیر طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای

به گزارش ،کوزالاک مانتی ترکیه ای یک غذای خوشمزه و مجلسی است که طرفدار زیادی به خاطر لذیذ بودن و آسان بودن طرز تهیه آن دارد.

ابتدا یوفکای مثلثی شکل را کمی با ترکیب ماست و روغن زیتون برس بکشید و بعد از قسمت پهن خمیر یوفکا به سمت جلو رول کنید و در روغن سرخ کنید.

سپس پیاز را نگینی خرد کنید و آن را سرخ کنید و بعد گوشت چرخ کرده را به ان اضافه کنید و تفت بدهید و گوجه نگینی خرد شده را اضافه کنید و با ادویه های دلخواه تفت بدهید من از نمک و فلفل و زردچوبه و کمی ادویه کاری استفاده کردم.

اجازه بدهید آب گوجه ها کاملا کشیده شود و با هم خوب پخته شود. اگر دوست دارید کمی رب اضافه کنید. تند بودن کوزالاک مانتی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود. اگر مایع گوشتی شما آماده شد یوفکا ها را دور بشقاب یا یک طرف بچینید و بعد مایع گوشتی را بریزید و سپس در قسمتی ماست چکیده ای که با نمک و سیر رنده شده طعم دار کردید اضافه کنید و به همین شکل سرو کنید ترکیب آن بسیار خوشمزه می شود.

منبع: بیتوته

dorezamin.ir: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 77271

به "طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید